Handige hoogwerkers

Wilt u gaan beginnen met een verbouwing op grote hoogte? Of voert u bedrijf vaak werkzaamheden uit op grote hoogte. Het gebruik van een ladder brengt dan te veel risico met zich mee. Meer risico dan bijvoorbeeld een hoogwerker. Vooral in de bouw, industrie en bij de brandweer zijn hoogwerkers erg handig. Maar ook bijvoorbeeld voor het snoeien van hoge bomen en glazen wassen op hoogte kan een hoogwerker erg handig zijn. Als u regelmatig een hoogwerker nodig hebt als bedrijf of als privé persoon. Kunt u bij TrucksNL terecht daar hebben ze een hoogwerker te koop.

Uitvoeringen

Deze hoogwerkers zijn in verschillende vormen te verkrijgen. Dit hangt af van de locatie waar u de hoogwerker nodig heeft. De ondergrond heeft daarbij een grote invloed, ook of hij binnen of buiten wordt gebruikt. Dat bepaalt namelijk of de hoogwerker wielen of rupsen noodig heeft. Rupsen zijn trager maar zijn wel stabieler dan wielen op oneffen ondergronden en hellingen. Aan de hand van deze eisen kunt u kiezen welke hoogwerker het meest geschikt is voor u. Er kan gekozen worden uit vijf verschillende hoogwerkers. De mobiele autohoogwerker, deze hoogwerkers hebben een inschuifbare telescooparm en zijn hierdoor makkelijk mee te nemen en kunnen eenvoudig op locatie worden geplaatst. De schaarhoogwerker is erg compact en steekt nergens uit wanneer deze in- en uitschuift. Hierdoor is deze hoogwerker erg geschikt voor als u een beperkte werkomgeving heeft. De telescoop hoogwerker kan een hoogte van 15 tot 18 meter bereiken. Omdat ze ook in lengte kunnen uitschuiven worden ze veelal gebruikt door tuin- en plantsoendiensten. Bij de knikarm hoogwerker wordt alles bestuurd vanuit de bak. Hieruit worden alles hydraulisch aangedreven. Ook kunnen de wielen vanuit hier worden bestuurd. Deze hoogwerker kan tot ongeveer 230 kg houden. De spin hoogwerker kan echt grote hoogtes bereiken. Hij is mobiel, compact en kan meer dan 30 meter bereiken. Door zijn compacte vorm kan hij gemakkelijk worden ingezet. Ook kunt u kiezen voor de bepaalde merken van hoogwerkers. Zo zijn de JLG en Genie hoogwerkers vooral gespecialiseerd in de mobiele autohoogwerkers. Ook zijn er nog hoogwerkers van de merken Haulotte en Skyjack.

Hoogwerker zelf aanbieden

Bij TrucksNL kunt u ook u hoogwerker of hoogwerkers te koop zetten. U kunt zich hiervoor aanmelden voor een abonnement als u regelmatig een hoogwerker te koop zet of wilt kopen. Of u kunt een losse advertentie plaatsen bij TruckNL. TrucksNL is een internationaal handel platform. Zo bezoeken dagelijks veel handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit heel de wereld de website. Dus er is een grote kans dat u vindt wat u zoekt of u hoogwerker te koop kunt zetten hier en hij snel wordt verkocht.

Geef een reactie