Hoe ziet jouw duurzame kledingstijl eruit?  

Een duurzame kledingstijl is een trend die we steeds vaker terug zien. Bij deze kledingstijl passen we ons niet meer aan, aan het seizoen maar juist aan onze stijl. Je kiest voor kledingstukken die je iedereen seizoen kunt dragen en helemaal bij jouw eigen stijl passen. Ook je schoenen zijn daar een onderdeel van. Benieuwd welke schoenen perfect zijn voor iedereen seizoen en dus prima passen in jouw duurzame kledingstijl? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Witte of zwarte sneakers

Hoe kon het ook anders, op de eerste plaats treffen we natuurlijk de sneakers aan. Sneakers zijn de perfecte schoen voor iedere stijl, ieder seizoen en ook bijna voor iedere outfit. Of je nu een comfy uit te kast trekt of toch liever is casuals of semi-casual, de sneaker zal je nooit teleurstellen. Als je echt voor duurzaam en tijdloos wil gaan kies dan voor een witte sneaker. Waarom? Omdat je deze met iedere kleur kunt matchen en ze vallen ook nog eens op. En ja, ook in de winter kan je prima wit dragen. Ben je echt geen fan van witte schoenen of speel je gewoon liever op safe? Dan zijn zwarte sneakers natuurlijk ook prima. Zwart is tenslotte ook overal mee te matchen alleen vallen ze iets minder op. In de Nubikk collectie hebben ze overigens weer een aantal prachtexemplaren.

Leren veterschoenen

Welke schoenen ook niet mogen ontbreken in je kledingkast zijn een paar veterschoenen van leer. De leren veterschoen is voornamelijk een perfecte schoen voor als je een nettere outfit aan hebt maar ook prima te combineren met een semi-casual look. De schoen wordt graag door werkgevers gezien op de werkvloer en ook bij de dames scoor je er een extra puntje mee. Ook hier is zwarte weer een prima kleur voor als je op safe wilt spelen. Wil je echt een beetje uitpakken? Kies dan voor een paar prachtige bruine leren veterschoenen zoals die uit de Nubikk heren collectie bijvoorbeeld.

Stoere boots

Welke uiteraard ook standaard in je kledingkast moeten staan zijn een paar stoere boots. Er zijn inmiddels zoveel verschillende soorten op de markt maar vooral de chelsea boots voor heren en de biker boots zijn gewoon een prima schoen. Stoer maar toch elegant, ook voor de man. Overigens ook ieder seizoen te dragen, zelfs in de zomer. Dus mocht je deze schoenen nog niet in huis hebben, dan raden we je snel aan om ze te kopen want deze horen ook zeker thuis in een duurzame kledingstijl.

Geef een reactie