Welke bookmaker moet ik kiezen?

Voetbal is een gigantische sport en zo ook het wedden dat hierbij komt kijken. Overal ter wereld vind je online platformen om te wedden op het team waarmee jij denkt te winnen. Niet elk platform is hetzelfde. De ene prefereert Unibet voetbal over TOTO, de ander laat zich misleiden door deals die achteraf niet te blijken kloppen. Hoe kies je een platform dat betrouwbaar is en aansluit op jouw persoonlijke wensen? We leggen het je uit in dit blog!

Betrouwbaarheid

Het begint uiteraard allemaal bij het zoeken van een betrouwbare bookmaker. Zonder dit zou het namelijk goed mogelijk kunnen zijn dat je niet uitbetaald krijgt, of dat je op een manier wordt uitbetaald die wettelijk niet is toegestaan. Om dit gedoe te voorkomen kan je letten op een aantal punten. Allereerst kan het zo zijn dat je verschillende aanbiedingen krijgt. Hierbij geldt, net zoals vaak in het leven, dat een deal te mooi is om waar te zijn. Vaak gebeurt het in deze situaties dat er een zogenaamde technische storing is bij het uitbetalen, of dat de klantenservice onbereikbaar is.

Sommige bookmakers spammen je helemaal vol met SMS berichten of bellen je zelfs op. In dit geval is het altijd een no go. Wederom zullen ze aankomen met een deal die prachtig zal ogen, maar je achteraf spijt op zal leveren. Niet doen dus! Kies liever voor een bookmaker die is geregistreerd in Nederland of in ieder geval een licentie heeft bij de kansspelautoriteit. Zo gok je op een veilige en legale manier. Ook helpt het lezen van reviews. Op verschillende sites kan je onder andere een TOTO- en Unibet review lezen. 

Voor actuele nieuws hierover kunt u ook even kijken op nos.nl. Nos.nl is zeer handig om het laatste nieuws in de gaten te houden. Zeker als u gaat wedden op sportwedstrijden is het zeer handig om nos.nl in de gaten te houden. Zo kunt u met meer zekerheid gaan wedden op u lievelingswedstrijden!

Jouw wensen

Als je een betrouwbaar platform hebt gevonden is het tijd om te kiezen welk platform het best bij jou past. Het grootste verschil zit hem in de hoeveelheid risico waarmee je speelt. Houd je ervan om high risk, high reward te spelen? Of ga je liever geleidelijk naar de winst en zet je in op lagere quoteringen? Verschillende sites bieden verschillende manieren van quoteren aan, dus dit is zeker een punt waar je naar kan kijken. Een ander punt kan het live wedden zijn. Sommige sites bieden aan om tijdens de wedstrijd te wedden. Wellicht past het beter bij jouw stijl om de wedstrijd eerst te analyseren en bijvoorbeeld pas in de tweede helft in te zetten. Je kan alle kanten op!

Hoe je het ook went of keert, gokken kan verslavend zijn. Doe dit daarom altijd op een verantwoordelijke manier. Als je verslavingsgevoelig bent kan je het best een site kiezen waarop je limieten kan aanpassen. Zo geef je geen geld uit dat je niet hebt!

Geef een reactie